WAI
Szakértőknek Válasszon
Elégedettség

A Budapesti Művelődési Központ ifjúsági programja 12-16 évesek számára

 

Budapesti Művelődési KözpontA Budapesti Művelődési Központ 33 éve áll a fővárosi közművelődés szolgálatában.
Közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató feladatokat lát el Budapest Főváros Önkormányzatának megbízásából és támogatásával.
Szolgáltatásait a közművelődésben és a rokonszakmai területeken dolgozó szakemberek, főhivatásúak és önkéntesek, intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, valamint a lakosság számára biztosítja.

Szolgáltatásainak kiemelt területei:

- a humánerőforrás-fejlesztés,
- a kulturális információs és informatikai szolgáltatások biztosítása,
- a nem hivatásos művészeti műhelyek és alkotók munkájának módszertani segítése,
- valamint a projektszemléletű nemzetközi partnerkapcsolatok fejlesztése.

Széles körben hozzáférhető kulturális információs és felnőttképzési szakmai és lakossági szolgáltatásokat biztosít, tájékoztató fórumokat, konferenciákat, szakmai bemutatókat szervez, felméréseket, elemzéseket készít, módszertani kiadványokat jelentet meg.

Számos felmenő rendszerű művészeti esemény fővárosi rendezvényeinek lebonyolítója, nemzetközi hírű kórustalálkozók, néptánc és koreográfus versenyek, vizuálisművészeti bemutatók szervezője.

Az intézmény otthont ad
a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttesnek, a Fővárosi Énekkarnak, a Budapesti Vándor Kórusnak, és a Bárdos Lajos Vegyeskarnak. Székhelyintézménye hat civil szervezetnek.

Az intézmény szakmai tevékenységének elismeréseként 2009-ben Budapestért Díj kitüntetésben részesült, 2012-ben nyolc tevékenységével a Minősített Közművelődési Intézmény Cím birtokosa, valamint a „Kattints rá, Nagyi!” időskorúakat számítástechnikai ismeretekhez segítő hálózata Hálózati tanulásért díjat kapott.
2013-ban Közművelődési Minőség Díjat kapott.


Közművelődési Minőség Díj

Minősített Közművelődési Intézmény Cím

Budapestért Díj

Hálózati tanulásért díj

 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:7, 7E, 114, 173, 173E, 213, 214-es autóbusszal, Kelenföld városközpont megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek. A székhelyünket érintő járatok jó csatlakozási lehetőségeik és kedvező menetidejük révén időtakarékos utazást tesznek lehetővé, így elkerülheti a csúcsforgalomban való autós közlekedés okozta stresszt, és nem utolsó sorban hozzájárul a tisztább városi levegőhöz is!
A kerékpárral közlekedők számára az épület bejárata előtt biciklitároló található.
Személygépkocsival a Budapest Bank és a BMK épülete között tud behajtani, ingyenes parkolóhelyek az épületek oldalánál (kivéve a felfestéssel jelzett területeket), illetve a Vahot utcában találhatók (akár többtucatnyi gépkocsi számára is).Nagyobb térképre váltás

 

NYITVA TARTÁS:
• hétfőtől–péntekig 9.00–19.00,
• szombaton 13.00–18.00 óráig,
• vasárnap rendezvényhez igazodóan.

Intézményünk részben akadálymentes.

A BMK részben akadálymentesA kommunikációs akadálymentesítést elvégeztük, így az épületen belüli közlekedés és tájékozódás könnyebbé vált a nagyothallók, látássérültek és értelmi fogyatékosok számára. Hallássérült látogatóink rendezvényeinken, tanfolyamainkon, valamint az információs szolgálatnál mobil hangvevőkészüléket igényelhetnek (indukciós hurok).

Mozgás- és látássérültek számára ingyenesen használható közösségi internet-elérési pontot üzemeltetünk. A fogyatékos emberek számára fenntartott e-pont kerekesszékkel megközelíthető, valamint JAWS képernyőfelolvasó-programmal ellátott.

 

Információ: 371-2760

 

A Budapesti Művelődési Központ akkreditált felnőttképzést folytató intézmény.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01 – 0294 – 04.
Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-1738

 

A BMK 30 éves sztoriját itt olvashatja el>>>

 

Facebook
Twitter

 

 

szóló oldalaink közül!

PALLÓ felnőttképzési tájékoztató szolgálat

Teérted Akadémia Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország